BETALEN, Bezorgen en LEVERTIJDEN

 

BETAALMETHODE

Bij iedere bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin staan het ordernummer, de aangekochte items, verzendkosten en het eindbedrag. Je kan veilig betalen zoals jij dat wil met onderstaande betaalmethode:

 

IDeal
Met iDeal betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

 

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis gaat met jouw betaling. Maar hoe weet je nu zeker of deze goed is doorgekomen, nadat je bijvoorbeeld een foutmelding hebt gekregen?

  • Check je eigen bankafschriften om te zien of het bedrag is afgeschreven
  • Twijfel je nog steeds? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij  of de betaling goed is doorgekomen.

Weet je eigenlijk al zeker dat je betaling niet goed is doorgekomen? Dan is je bestelling ook niet geplaatst. Dit betekent dat je je bestelling opnieuw moet plaatsen en ook opnieuw een betaling moet uitvoeren.


Klarna 
Koop nu en betaal later.
Via Klarna kun je nu al kopen en betaal je jouw bestelling binnen 14 dagen.

 

Vooraf overmaken
Het is mogelijk om de betaling vooraf over te maken. Het bedrag op de factuur dient dan binnen 14 dagen te zijn bijgeschreven op rekeningnummer: NL29KNAB 0602 8455 56 t.a.v. Snuffuls.
Wanneer een betaling niet tijdig is voldaan, behoudt Snuffuls zich het recht om de bestelling te annuleren.

 

Onze Belgische klanten kunnen betalen via:

Bankcontact
Belfius Direct Net
ING Home'Pay

VERZENDWIJZE Snuffuls verzendt standaard met PostNL. 

Brievenbuspakket - Als je een product besteld bij ons welke past in een brievenbuspakketje, dan zullen wij deze standaard verzenden als 'brievenbuspakket'. Dit betekent dat PostNL jouw pakketje door de brievenbus aflevert. Bij deze optie ontvang je geen Track en Trace code. Houdt er hiernaast ook rekening mee dat het soms langer kan duren voor jouw brievenbuspakketje wordt afgeleverd. Wij wijzen er nadrukkelijk op dat Snuffuls niet aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden, verlies, diefstal of beschadiging door de post. 

 

Bestellingen binnen Nederland - De verzendkosten worden in het bestelproces automatisch berekend aan de hand van het gewicht en formaat van je bestelling.


Bestellingen buiten Nederland - De verzendkosten voor een bestemming buiten Nederland kunnen afwijken en verschillen per locatie. Stuur ons hiervoor een berichtje, dan kunnen we je verder helpen.

 

Levertermijn:

De levertermijn bedraagt 3 tot 5 werkdagen op voorradige artikelen. Dit is geheel afhankelijk van PostNl.

Heb je speciale wensen of wil je grotere hoeveelheden bestellen, stuur dan een bericht voor de mogelijkheden.