Major Pancake

Het testpanel

Hai!

Wat leuk dat je mijn webshop hebt gevonden.

De dame aan de linkerkant, ben ik... Suzanne of als je wilt, Suus. 


Snuffuls is ontstaan vanuit een hobby. Ik ben deels begonnen door mijn hond, Major Pancake, die geen rust kon vinden en uiteindelijk zwaar overprikkeld was. Meneer moest overal op reageren en kon nog geen 2 minuten ontspannen ergens liggen.

Na een bezoek van een hondengedragsdeskundige heb ik Major met zijn neus aan het werk gezet. Eerst simpel door hem het gehele uitlaatveldje te laten besnuffelen. Uiteindelijk heb ik hem door middel van verschillende snuffel -spelletjes, -matten en         -puzzels geestelijk moe gemaakt. Hierdoor is hij ontzettend veranderd!  Het lukt hem tegenwoordig zelfs om zo'n 3,5 uur achter elkaar lekker bij me te snurken. Dat lijkt weinig, maar als je nagaat dat hij dat nooit kon, is dat 100% vooruitgang.

Zelfs mijn oude katten "Het testpanel" krijgen tegenwoordig met enige regelmaat een snuffelmat voorgeschoteld.


Door de ervaring met mijn eigen hond, geef ik tijdens mijn lessen bij een hondenschool regelmatig het advies om snuffelspelletjes met de honden te doen. Voor de opening van het nieuwe trainingsveld, bedacht een vriendin van mij dat ik iets moest gaan doen met snuffelen. Na wat denken is "Suus' Snuffelhoek" ontstaan. Het begin was er....


Uiteindelijk zijn "we" een andere naam, een webshop en zelfs enkele verkooppunten rijker. Ik kan er echt van genieten om baasjes, maar vooral hun hond of kat, blij te maken met één of meer van mijn creaties. Het is heerlijk om te zien hoe de diertjes zo kunnen opgaan in hun spel en zien te genieten. Love it!


Zoals je wellicht al hebt gezien maak ik verschillende artikelen. De meeste artikelen worden met de hand en/of naaimachine gemaakt. Een erg arbeidsintensief klusje, maar oh zo leuk om te doen. 

Voor de artikelen waarbij de sticker "Asieldeal" is te zien, geldt dat er een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan Dierentehuis Vijfheerenlanden, Culemborg e.o.


Vragen?
Neem gerust contact met mij op. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

 

Veel shopplezier!

 

Groetjes Suus